interieurfotografie

Interieurfotografie | De eerste indruk is goud waard

Kopers zien uw woning in de meeste gevallen voor het eerst via een advertentie. De foto’s zijn daarom van heel groot belang om de interesse van een koper te wekken en ervoor te zorgen dat hij/zij verder klikt in plaats van weg klikt. Goede interieurfotografie kan hier echt het verschil maken.

Interieurfotografie | We maken het niet mooier dan het is

Niets is zo teleurstellend als het bezichtigen van een woning die er op de foto’s veel ruimer uitziet. Als je veel naar woningadvertenties kijkt kan je goed zien welke foto’s met een (te) grote hoek zijn genomen. Alles wordt een beetje uitgerekt. Een kamer van 15 m2 kan je op deze manier presenteren als een balzaal. Maar de teleurstelling is groot als dit bij de bezichtiging toch niet zo blijkt te zijn en kopers voelen zich dan ook een beetje in de maling genomen. Dit draagt allemaal niet bij aan een goed verkoopproces. Beter is het om de foto’s zo realistisch mogelijk te laten zijn.

Interieurfotografie | We laten de woning voor zichzelf spreken

Een goede en aantrekkelijke fotoreportage geeft dus wat ons betreft een realistisch beeld van de woning. Wij leggen focus op de bijzondere punten en schenken aandacht aan de details die de sfeer van de woning goed weergeven. Een goede belichting is daarbij heel belangrijk. Donkere foto’s geven vaak een deprimerende indruk. Natuurlijk zorgen wij vooraf dat de basis van alles, uw woning, ook gereed is om die mooie foto’s te kunnen maken. Een rommelig huis geeft nooit een goede indruk, hoe goed de foto’s ook genomen zijn.

Nog vragen of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.