diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als u overweegt om de styling van uw woning door ons te laten uitvoeren maken wij met u als eerste een vrijblijvende afspraak voor een intake bij het vastgoed dat u wilt verkopen. Deze intake hoort bij onze service en brengt geen kosten met zich mee. Tijdens de intake krijgen wij een goed beeld van het te verkopen object en kunt u kennis met ons maken. Wij schetsen u een beeld van de gewenste aanpak en bespreken met u wat u daarvan eventueel zelf wilt uitvoeren en welke diensten wij voor u uitvoeren. Ook bespreken we met u het tijdspad en maken een inschatting van de kosten. Na deze afspraak sturen wij u een offerte op basis van hetgeen we met u hebben besproken. De opdracht wordt door u pas definitief verstrekt door ondertekening van de offerte.

Diensten in een modulair pakket

Wij bieden onze diensten aan in een modulair pakket . U kunt de verschillende bouwstenen daarvan terugvinden in het menu onder het kopje ‘diensten’. U kunt de verschillende bouwstenen los van elkaar in opdracht geven. En als u het totale pakket afneemt geven wij u een mooie pakketkorting.

Zelf uw woning verkopen?

Bent u onzeker of uw woning aantrekkelijk genoeg is voor potentiĆ«le kopers? Wij kijken graag met u mee en helpen u de woning verkoopklaar te maken. En als u wilt zorgen wij voor mooie foto’s en een goede advertentietekst. Zijn er mensen die uw woning willen bezichtigen of heeft u een open dag waar u zelf geen tijd voor heeft? Dan nemen wij graag het gastheerschap van u over.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een intake? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.