concept homestaging

Homestaging, vastgoedstyling, verkoopstyling

Het concept ‘ home staging’ bestaat al zo’n 30 jaar. Oorspronkelijk overgewaaid uit de VS maar inmiddels is het een al veel toegepast concept in Europa. In Nederland is de term ‘ homestaging’ echter (nog) niet echt ingeburgerd. Hier wordt vaker gesproken over ‘vastgoedstyling’ (in geval van een leegstaande woning). Of ‘verkoopstyling’ (in geval van een bewoonde woning) maar het betekent eigenlijk allemaal het zelfde.

Wat is homestaging?

HomeStaging betekent dat een woning (of een andere vorm van vastgoed) zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd om daardoor zoveel mogelijk kopers aan te trekken, de woning in snel tempo te verkopen en een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren. Vastgoedstylisten en verkoopstylisten zijn hiervoor opgeleid. Zij weten precies welke stappen nodig zijn om een woning geschikt te maken voor de smaak van een zo groot mogelijk publiek en een zo aantrekkelijk mogelijk foto resultaat.

Totaal concept

Afhankelijk van de vraag van de verkoper kan een pakket modulair worden samengesteld. We presenteren uw woning aantrekkelijk en verkoopklaar, maken een mooie fotoreportage voor uw advertentie, schrijven de advertentietekst en zijn namens u aanwezig in de woning bij bezichtiging of open huis. U leest hierover verder onder het kopje ‘diensten‘ in het menu op deze site.

Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.