about

Welkom….

About THE HOMESTAGING COMPANY…..wij richten onze werkzaamheden op verkopers die het avontuur aangaan om zelf hun woning te verkopen. Zonder makelaar of met slechts de basale hulp van de makelaar. Wij kunnen u uitstekend helpen om uw woning zo goed mogelijk te profileren en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Onze specialisten in vastgoedpresentatie hebben al meermalen met succes bijgedragen aan deze manier van een woning verkopen. Resultaat: woning verkocht binnen een aantal weken en met een uitstekende verkoopopbrengst.

Verkopen zonder makelaar = zelf regie houden en minder kosten

Steeds meer woningeigenaren zien in dat een groot deel van het proces van verkoop ook heel goed zelf gedaan kan worden. Wie kan beter over een woning en de woonomgeving vertellen dan een eigenaar. Ook bezichtigingen zijn heel goed zelf te doen, u houdt zelf de regie in handen en u weet met wie u te maken heeft. U bespaart uzelf een groot deel van de makelaarscourtage.

Profileer uw woning!

Als u zelf uw woning gaat verkopen heeft u zelf volledig in de hand hoe u uw woning profileert op bijvoorbeeld Funda, Jaap of Marktplaats. De hulp van een professionele vastgoedstylist kan hierbij het doorslaggevende verschil maken.

Neem een kijkje op onze site. U vindt hier onze werkwijze, wat wij voor u kunnen betekenen, ons werkgebied en onze contactgegevens.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor kennismaking en intake? Neem vrijblijvend contact met ons op.