interieurstyling

Geen verkoop, toch een aantrekkelijk huis?

Natuurlijk wilt u ook een aantrekkelijke woning als u er zelf blijft wonen. Waarom alleen uw woning aantrekkelijk maken voor iemand anders? Interieurstyling heeft echter een heel andere aanpak dan vastgoedstyling en verkoopstyling. Bij interieurstyling maken we de woning juist aantrekkelijk voor u als bewoner, op basis van uw persoonlijke voorkeuren en smaak. Bij vastgoedstyling en verkoopstyling richten we ons juist op het zo aantrekkelijk mogelijk maken voor een groot publiek.

Wij kijken graag met u mee

U woont gewoon naar tevredenheid in uw woning maar u blijft toch iedere keer maar aan het schuiven met de meubels? U krijgt niet de juiste sfeer? Wij kijken graag met u mee.

Misschien heeft u uw woning door ons laten stylen toen u uw vorige woning verkocht en bent u nu inmiddels verhuisd naar de nieuwe woning. En u krijgt het net niet helemaal naar uw zin? Wij kijken graag met u mee.

Misschien heeft u uw woning verbouwd, waardoor de indeling net iets anders is geworden en u bent gaan schuiven met de meubels maar krijgt het ook net niet helemaal naar uw zin? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag met u mee.