vastgoedstyling

Vastgoedstyling = waarde creatie

De verkoop van een woning met gerichte vastgoedstyling verloopt sneller en de verkoopopbrengst is hoger dan bij verkoop van een lege woning. Een lege woning toont vaak niet aantrekkelijk. Zeker als de woning onvoldoende is afgewerkt (zoals soms bij nieuwbouw of renovatie kan voorkomen) of niet netjes is achtergelaten door de eerdere bewoners. Daarnaast hebben veel mensen moeite om zich een voorstelling te maken van de mogelijkheden van een lege woning.

Optimaal verkoopmanagement

U heeft vastgoed in uw bezit dat u wilt verkopen. Misschien een individuele huurwoning die u wilt verkopen? Een renovatieproject dat in verkoop gaat? Of een nieuwbouwcomplex?

U heeft in uw organisatie medewerkers die het verkoopproces begeleiden of u heeft de verkoop uitbesteed aan een makelaar. Het managen van dit deel van het verkoopproces is dus al in goede handen. U kunt dit proces optimaliseren door het inzetten van vastgoedstyling gericht op de beoogde doelgroep en beoogde prijsklasse. De vraag naar uw aanbod zal positief beïnvloed worden door de juiste styling. Met als resultaat meer potentiële kopers, een sneller proces en een hogere verkoopprijs.

Een goed begin is het halve werk

Het inzetten van vastgoedstyling werkt het beste als het direct, dus nog voor de start van de marketingcampagne, wordt ingezet. De eerste indruk van uw campagne is van groot belang voor het resultaat. Doe uw campagne een groot plezier door het inzetten van The Homestaging Company. Onze vastgoedstylist heeft kennis van de verwachtingen van de beoogde doelgroep en kan deze verwachtingen vertalen naar de styling.

Wij werken niet met kartonnen meubels. Die voldoen aan niemands verwachting, ze staan goedkoop en armoedig. Wij stylen de woning met werkelijke meubels en accessoires. Indien noodzakelijk geven wij advies over de gewenste minimale afwerking van wanden, plafonds of vloer. Als u meerdere woningen hebt met eenzelfde plattegrond dan volstaat het als u per woningtype één woning laat stylen als kijkwoning. Deze kijkwoning kan indien nodig verplaatst worden naar een andere woning in geval de kijkwoning eerder verkocht wordt. Na afloop van het verkoopproces leveren wij de woning(en) weer leeg op.

Tweede kans

Bent u al zonder vastgoedstyling gestart met uw marketingcampagne maar bent u niet tevreden over de resultaten? U kunt vastgoedstyling alsnog inzetten.

Bent u met vastgoedstyling gestart uw marketingcampagne gestart maar bent u niet tevreden over de resultaten? U kunt ons om een second opinion vragen en eventueel een aangepaste vastgoedstyling inzetten.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van uw verkoopcampagne met ons te bespreken.