verkoopstyling

Kleine moeite, groots resultaat

Het verkoopklaar maken van uw woning door het toepassen van verkoopstyling vraagt een relatief kleine investering en inspanning. Zeker als je die investering en inspanning afzet tegen het resultaat: meer potentiële kopers, snellere verkoop, hogere verkoopprijs.

Het rendement van verkoopstyling is zeker de moeite waard

De investering in tijd en geld wordt ruimschoots goed gemaakt door het hogere verkoopresultaat. Afhankelijk van het pakket dat u kiest hebben wij minimaal een halve dag en maximaal 2 dagen nodig om de woning verkoopklaar te maken en een aantrekkelijke fotorapportage te maken. De investering ligt dan tussen de € 500 en de € 2000. Onderzoek heeft uitgewezen dat woningen die voor de verkoop gestyled zijn tot € 10.000 meer opbrengen en veel sneller verkopen. Deze snellere verkoop brengt met zich mee dat u voor de betreffende woning ook minder lang de lasten hoeft te dragen. Dubbel rendement dus.

Werkwijze

Onze werkwijze bij het toepassen van verkoopstyling is in  de basis gelijk als de werkwijze van vastgoedstyling. Het doel is gelijk: de woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor het beste en snelste verkoopresultaat. Het verschil zit alleen in het feit dat bij vastgoedstyling de woning leeg is en we dus volledig gebruik maken van door ons aangeleverde meubels en accessoires. Bij verkoopstyling maken wij zoveel mogelijk gebruik van de meubels en de accessoires die u zelf al hebt. Indien nodig vullen wij uw eigen spulletjes aan met door ons meegebrachte accessoires als we daarmee de woning aantrekkelijker kunnen maken.

Kijk hier voor meer informatie over de werkwijze en wat we voor u kunnen doen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft of een afspraak voor intake wilt maken.