werkwijze

The homestaging company = passie

Voor de stylisten van THE HOMESTAGING COMPANY is het stylen en restylen van woningen al vele jaren een passie. Onze werkwijze wordt in grote mate bepaald door ons gevoel voor balans en aandacht voor details. We weten wat er leeft in de markt en hebben regelmatig zelf contact met kopers. Zo horen en beleven wij wat zij belangrijk vinden in een eerste indruk. Daarom zijn wij bekwaam in het  kijken naar een woning door de ogen van een koper. Want we weten wat hen aantrekt en wat hen afstoot.

The homestaging company = originele werkwijze

Wij kijken geregeld naar woningadvertenties op de verschillende verkoopsites. Vaak kan je woningen waar een verkoopstylist aan het werk is geweest er snel uithalen. Wij vinden het natuurlijk belangrijk de styling zodanig uit te voeren dat de kwaliteitseisen gewaarborgd zijn. Maar dan zonder dat uw huis eruit komt te zien als ‘ dertien in een dozijn’. Daarom zijn wij origineel in de werkwijze en het gebruik van accessoires.

The homestaging company = efficient projectmanagement

De vastgoedstylisten van THE HOMESTAGING COMPANY hebben hun sporen verdiend als professionele projectmanagers in uiteenlopende vakgebieden. Hierdoor is een goed georganiseerde en gestructureerde aanpak gegarandeerd. Wij zijn efficient en effectief. Een optimaal resultaat tegen zo laag mogelijke kosten en in een korte tijd.